Условия за почивка в къща "Бягство при езерото" Студен кладенец

Къщата е преустроена селска къща, превърната в модерен и уютен дом, чиито врати са отворени за гости.

Първа Ви посреща верандата с изумителна гледка към язовир Студен кладенец. Това е и любимо място за отдих през топлите месеци на годината. Целият първи етаж има излаз към верандата, а на етажа са разположени кухнята, трапезарията и хола с мека мебел и телевизионен кът. Тук са още банята с тоалетна и малка библиотека с книги, карти и пътеводители. Централно място на първия етаж заема камината, която разпръсква мека топлина още с влизането Ви в къщата при езерото през студените зимни дни.

Вътрешни стълби водят към втория етаж и трите стаи за гости. Две тройни и една двойна стая предлагат комфорт за нощувка на 8 човека. Всяка стая има гардеробче с допълнителни одеала, закачалки, столове и радиатор за студените дни. Спално бельо, олекотени завивки и малки кърпи са на разположение на всеки гост. На същия етаж е и панорамната тераса с два шезлонга и чадър - за да се насладите максимално на чистия въздух и спокойствие с хубава книга в ръка.

Кухнята с трапезарията все пак са мястото, където прекарвате вечерите в приятелски разговори и наздравици с домашна ракия и гозбите на стопанката на къщата. Идеята на "Бягство при езерото" е да Ви предложи домашен уют и спокойствие, като Ви накара да се почувствате наистина гости на домакините, затова къщата не предлага възможност за самостоятелно готвене. Тук се храните на една маса със стопаните, споделяте, слушате и съпреживявате заедно минали и предстоящи събития.

Къщата е оградена от зелена градина с овошки, асма с няколко сорта грозде и поляна с гледка към язовира. Има и обособен навес с маса и столове, чешма, барбекю и газов котлон. Това е мястото за желаещите да приготвят сами своята вечеря и да се нахранят самостоятелно под навеса.

веранда
Глътка свежест на верандата

тройна стая
Тройна стая с диванче

панорама тройна стая
Тройна стая

тройна
Тройна стая

хол с камина
Уютните ни дивани с топлата камина

тераса
Йога сеанс на терасата на втория етаж

двойна стая
Двойна стая

навес
Навесът зад къщата с маса и барбекю