Условия за нощувка в къща "Бягство при езерото" Студен кладенец

Къщата в Гняздово е преустроена селска къща, превърната в модерен и уютен дом, чиито врати са отворени за гости.

Първа Ви посреща верандата с изумителна гледка към язовир Студен кладенец. Това е и любимо място на гостите за отдих през топлите месеци на годината. Целият първи етаж има излаз към верандата, а на етажа са разположени кухня, трапезария и хол с мека мебел и телевизор. Тук са още баните, тоалетните и библиотеката с книги, карти и пътеводители. Централно място на първия етаж заема камината, която разпръсква мека топлина още с влизането Ви в къщата при езерото през студените дни.

Вътрешни стълби водят към втория етаж и трите стаи за гости. Две тройни и една двойна стая предлагат комфорт за нощувка на 8 човека. Всяка стая има гардеробче с допълнителни одеала, закачалки, столове и радиатор за по-студените дни. Спално бельо, олекотени завивки, малка и голяма кърпа са на разположение на всеки гост. Библиотека с книги и кът за отдих са споделеното пространство на втория етаж. Тук е и панорамната тераса с удобна дървена маса, столове и пейка - да се насладите максимално на чистия въздух и спокойствието на язовир Студен кладенец с хубава книга в ръка.

Трапезарията е мястото, където преминават вечерите в приятелски разговори и наздравици с домашна ракия и гозбите на стопанката на къщата. Идеята на къща за гости "Бягство при езерото" е да Ви предложи домашен уют и спокойствие, като Ви накара да се почувствате истински гости на домакините. Тук се храните на една маса със стопаните и споделяте преживяванията от деня. Успявате да се отпуснете напълно, без формалности и без ангажименти, просто като у дома.

Къщата е оградена от зелена градина с овошки, асми с грозде и поляна с гледка към язовир Студен кладенец. Има и обособен навес с лятна кухня, маса и столове, чешма, барбекю и газов котлон. Лятната кухня е мястото за желаещите да приготвят сами своята вечеря и да се нахранят самостоятелно под навеса.

веранда
Глътка свежест на верандата

тройна стая
Тройна стая с диванче

панорама тройна стая
Тройна стая

тройна
Тройна стая

хол с камина
Уютните ни дивани с топлата камина

тераса
Йога сеанс на терасата на втория етаж

двойна стая
Двойна стая

навес
Навесът зад къщата с маса и барбекю