Избрани впечатления на гости на къщата

Една от най-уютните къщи за гости, в която съм била! А комбинацията от вкусно приготвена домашна храна, красиви родопски гледки и вълшебни домакини я правят наистина уникална.

Емилия Зафираки, София


Незабравимо преживяване, което сърдечно препоръчвам на всеки! Ще останете очаровани от невероятната красота на това райско място, от чистия въздух, от песента на щурците и петлите, от сърдечността и гостоприемството на Михаела, от вкусните гозби, които приготвя, от невероятната програма, която предлага!!! За мен бе истинско бягство за 3 пълни дена, ефекта в невероятен и пак ще го повторя! Благодаря ти, Михаела! До скоро!

Габи Борисова, Варна


Хей, тези млади хора са истинското ново тракийско злато! Ще се почувствате добре като през ваканциите при баба си на село, само дето домакинята ви ще е едно синеоко момиче, което ще ви даде всичкото спокойствие, от което имате нужда, плюс силна храна! Готви божествено, сервира прекрасно, пее... Абе, отидете при Михаела! Ще се убедите, че животът е прекрасен!

Весела Симеонова, Пловдив


Всичко беше чудесно - и организацията, и програмата, и храната. Имаше всичко необходимо. Дори кафето беше хубаво, което е рядкост, а за аромата на курабийките да не говорим 🙂. Много бих се радвала на рецептата за курабийките, имаме още от същото масло 🙂

Юлия Събева, Пловдив

Още отзиви от гости вижте във фейсбук страницата ни ТУК

релакс при Юмрука
Релакс под Юмрука

каяк при езерото
Подготовка за каякинг

байк при къщата
С колело към приключенията

пешеходен преход
Пешеходен старт при езерото